Grízes metélt
baracklekvárral
Aszték csirkeapró
(vörösbab, kukorica, kakukkfű)
Párolt rizs
Rakott milánói makaróni
sajttal
Alföldi sertéspaprikás
Bulgur
Kijevi sertésszelet rántva
(fűszeres vajjal töltve)
Rizi bizi
|
| Hétfő:
Erdélyi csorbaleves
sertéshússal
Kedd:
Brokkoli krémleves
Szerda:
Tavaszi rizsleves
Csütörtök:
Tojásleves
Péntek:
Paradicsomleves
|
|
Túrós csusza
Pásztortarhonya
Savanyúság
Burgonyafőzelék
Fűszeres, fokhagymás rántott szelet
Rózsa Sándor szelet
(kolbásszal töltve, párizsi bundába)
Hagymás tört burgonya
Hentes tokány
(s.hús, sonka, szalonna, cs.uborka)
Tészta
|
|